Rekruttering

Garanti

Skulle det vise seg at det ble en feilrekruttering og nyansatt blir avviklet i prøvetiden, leverer vi ny kandidat uten kostnader for oppdragsgiver. Det forutsettes her at feilrekrutteringen kan kobles opp mot jobben m-group har gjort.

Finn ut mer her

Nedbemanning

Enkelte firmaer gjennomfører fra tid til annen nedbemanning. Som en del av en nedbemanningspakke gjennomfører vi personlighetsanalyse og coachinger av den nedbemannede. Vi hjelper vedkommende videre med etablering av CV, innlegging av CV i baser og veien videre mot ny jobb.

Finn ut mer her

Kvalitetssikring

Noen av våre kunder ønsker å gjøre mesteparten av jobben selv og bruker oss kun i siste fase, dybdeintervju, test/analyse og referansesjekk.

Finn ut mer her

Hele rekrutteringsprosessen

Unngå hodeløs rekruttering. Rekruttering blir unødvendig dyrt fordi prosessen ofte preges av desperate skippertak. Dårlig planlegging koster.

Finn ut mer her

Headhunting

Vi bruker her eget nettverk og egne og andre tilgjengelige baser for å finne kandidater. I tillegg blir det gjennomført search i markedet, konkurrenter, samarbeidspartnere, kunder etc

Finn ut mer her

 

”Hvis man foretar en feilaktig ansettelse, og man erkjenner og retter opp feilen innen et halvt år. Er omkostningene ved å erstatte denne arbeidstakeren to og halv gang vedkommendes årslønn.”

~ Pierre Morell

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Trykk her