Om oss

m-group ble etablert i 2002 av konsulenter med lang erfaring fra det private næringslivet og konsulentvirksomhet.

Vi har hele tiden lagt vekt på nærhet til kunde og personlig oppfølging. Vi har alle opplevd å gjennomføre et kurs og det skjer ingenting i etterkant. ”Læring er lik endret atferd” Det er det du gjør annerledes etter et kurs som er nøkkelen til suksess. For å få til dette er vi avhengig av å ha tett forankring i ledelsen i firmaet vi jobber i. Vi skal skape konkurransefortrinn for våre kunder ved å rekruttere og utvikle medarbeidere og ledere. Vi kan bidrar best når vi har innsikt i beste praksis hos våre kunder. Sammen med våre kunder finner vi ut hva vi skal trene på og hvordan dette skal følges opp før oppstart. Vi forsikrer oss om at salgslederne har best mulig forutsettninger for å kunne lykkes med det som skal gjennomføres og skape forståelse rundt dette. Sikre varig endring gjennom å trene på de viktigste oppgavene en salgsleder skal utdøve. Da legger vi grunnlaget for gode resultatene!

Visjon

Å strekke oss litt lenger i forhold til nærhet ovenfor kunden og personlig oppfølging.

 

Verdier

 • Kompetanse

 • Utvikling

 • Verdiskapning

Møt menneskene

Team 1

Trond Ivar Hammer

Partner

Trond Ivar har lang erfaring fra salg og salgsledelse.

Av utdannelse har han Befalsskolen for Kavaleriet pluss plikttjeneste, Bedriftsøkonom fra BI, NLP Coach og sertifisert på test og analyseverktøyet Master Personprofil.

Startet si karriere i Norske Skogindustrier, deretter Tybring Gjedde. Jobbet som leder og daglig leder i salgsbedrifter inntil han i 1996 begynte som konsulent i Mercuri International med spesialområder salg og salgsledelse. 

Etablerte i 2002 m-group og jobber i dag med rekruttering og kursing utvikling.

Trond Ivar er kjent for å levere kvalitet i alle ledd og er god på å implementere nye medarbeidere og ny kompetanse.

 

 IMG_8290

Erling Hammer

Partner

Erling jobber administrativt i m-group. Han er god på system og struktur, og har gode digitale egenskaper. Har Markedsøkonomi og Markedsføring fra BI.

 

Team 2

Sigurd Naug

Partner

Sigurd har lang og bred erfaring fra retail, kjededrift og B2B hvor han har jobbet med ledelse og salgsledelse. Han har erfaring fra kles-, sports-, optikk- og byggebransjen. Med utgangspunkt i bedriftens strategi og mål har han en ledelsesfilosofi:

 • Ha enkle mål – vær konkret, tydelig og synlig.
 • Ha fokus
 • Handling gir resultater
 • Innvolvering gir engasjement
 • Gi fullmakt som lyder – tenk selv – gjør noe
 • Evaluer - gi ros eller ris når det kreves
 • Positivitet avler positivitet
 • Bred erfaring med utarbeidelse av budsjett og handlingsplaner, samt skape forståelse og eierskap til dette. Sigurd er opptatt av å jobbe med målstyrt ledelse, beste praksis og har fokus på god coaching. I tillegg også bred kunnskap om salg, service og salgets ulike faser og i utvikling og gjennomføring av salgskurs. Sigurd legger stor vekt på kundemøtet, fordi det er her verdiskapningen skjer. Behovsavdekking og presentasjon av riktig produkt tilpasset kundens reele behov.

  Sigurd har lang erfaring i etablering og oppbygging av egne og andres virksomhet, i tillegg også lang driftserfaring.

  Har etablert og drevet egne butikker innen klesbransjen i 16 år. Var med fra starten av å bygge opp kjeden Nye Synsam Norge.

  Har vært deltaker i Interoptik sitt merkevareprosjekt. Hvor han var en viktig bidragsyter i kjedens fokus på å etablere, gjennomføre og implementere ny strategisk merkevareplattform.

  Planlegging, kvalitetssikring og gjennomføring av kampanjer.

   

  Kontakt oss

   
  Ditt navn

  Epost

  Tittel

  Melding